2674023389 6985989963 Σάμη, Κεφαλονιά one.electrofast@gmail.com
hero image
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟ FAST | Ηλεκτρολογικές Εργασίες & Ηλεκτρολογικές
Εγκαταστάσεις ΚεφαλονιάΗ επιχείρησή μας “ΗΛΕΚΤΡΟ FAST” η οποία βρίσκεται στην Κεφαλονιά, παρέχει ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και βιομηχανίες σε όλη την Κεφαλονιά.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση πάσης φύσεως ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, παρέχοντας ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες που αφορούν οποιαδήποτε νέα κατασκευή, ανακατασκευή, ανακαίνιση ή εκσυγχρονισμό και ενεργειακή αναβάθμιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικων εργασιών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μπορούμε να αναλάβουμε και να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας. 

 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών περιστατικών σε όλη την Κεφαλονιά, διαθέτουμε πλέον την πείρα, αλλά και τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις για να φέρουμε σε πέρας κάθε έργο.
 
 Ηλεκτρολογικές Βλάβες
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Ανακαίνιση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
Ηλεκτρολογικοί Πίνακες
Μελέτες Φωτισμού
Τοποθετήσεις Φωτιστικών
Κρυφός Φωτισμός
Σχέδια ΔΕΗ
Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα
Κεραίες
Δομημένη Καλωδίωση
 

 

Η σωστή επιλογή προϊόντων αποτελεί στρατηγική δέσμευση θέλοντας να καλύψουμε από τις πιο απλές ανάγκες της γειτονιάς έως και τις πιο σύνθετες. Με τη συνεχή προσθήκη νέων προϊόντων καλύπτουμε ανάγκες υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οτιδήποτε αφορά ηλεκτρολογικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μείνετε ικανοποιημένοι.