2674023389 6985989963 Σάμη, Κεφαλονιά one.electrofast@gmail.com
hero image
 
ΗΛΕΚΤΡΟ FAST
Ηλεκτρολογικές Εργασίες & Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Κεφαλονιά


Η επιχείρησή μας “ΗΛΕΚΤΡΟ FAST” η οποία βρίσκεται στην Κεφαλονιά και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Σάμη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις ηλεκτρολογικές εργασίες καθώς και με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κεφαλονιά.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα ηλεκτρολόγων, οι οποίοι διαθέτουν τέλεια τεχνική κατάρτιση και με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία και ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό όλα αυτά τα χρόνια μελετάμε, επιβλέπουμε, συντηρούμε και κατασκευάζουμε ηλεκτρολογικά έργα και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

 

 
 
 
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ

που αναλαμβάνουμε παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνες με τις σύγχρονες απαιτήσεις και με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, καθώς και πλήρη υποστήριξη της ηλεκτρολογικής εγκατάστασής σας.

Τα έργα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική και την ασφαλή λειτουργία τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα της αγοράς προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό άξιο της φήμης μας.

Η μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, το μεράκι, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές μας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε όλη την Κεφαλονιά και να διατηρούμε χρόνια συνεργασίας με τους πελάτες μας.
 
 
 
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας έτοιμη να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον
καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κεφαλονιά.